Konstnärlig ledare

Teddy Granroth

Producent

Malin Åhman

(041 740 5317)

Ordförande VNSMF

Börje Broberg

 

Dags att ge Västnyland en upplevelse att minnas - en riktigt västnyländsk Queen-konsert!

Vill du vara del av en stor kör med andra sångintresserade, jobba i mindre workshops och lära känna nya kompisar; allt till tonerna av Queens fantastiska musik? Kom med, så skapar vi den tillsammans!

 

Queen-kören byggs upp av skolelever från alla delar av Västnyland blandat med sångare från VNSMF:s egna körer. De kommer ackompanjeras av ett band med proffsmusiker och några fantastiska solister. Musiken arrangeras, och kören leds, av Teddy Granroth, och Västra Nylands Sång-  och Musikförbund ansvarar för produktionen.

Under hösten 2021 besöker vi de västnyländska skolorna för att presentera projektet för alla elever från årskurs 3 och uppåt. Samtidigt kommer vi att ge ett smakprov på vad som erbjuds alla som anmäler sig. I slutet av året planerar vi att samla alla anmälda för en inledande träff. Träffarna fortsätter under våren 2022, och projektets slutmål är i nuläget en eller två konserter under senhösten 2022.

Vi följer noggrant med pandemiläget och myndigheternas rekommendationer, och planerna kommer att anpassas kontinuerligt till de rådande restriktionerna!

ANMÄL DIG HÄR